Potissimus
 
Codex d.o.o , Plese 7B, 9000 Murska Sobota, T: +386 (0)2 534 14 60, E: info@codex.si
 

проверка на квалитетот на лежиштата

Секој тип на лежишта е тестиран според стандардот ISO 2859 од независна ISO/IEC 17025 лабораторија, која е специјализирана меѓународна институција за испитување на лежишта

Ви треба помош?

+386 (0)2
534 14 60

работни дена

8:00-16:00


info@codex.si

CODEX Potissimus

Веб портал за договорни партнери
- Нарачка преку интернет, преглед на цени и залихи, анализи.


© CODEX d.o.o. 2009-2012. All rights reserved.
Visa Blagovne znamke