S ponosom sporočamo, da smo na Codexu razširili nabor produktov z izdelki znamke Schaeffler. Postali smo avtoriziran distributer Schaefflerjevih znamk in skladno s Schaefflerjevim partnerskim programom pridobili naziv “Certified by Schaeffler”.

 

Več znanja, boljša podpora kupcem

Pridobitev certifikata je le še dodatna potrditev Codexovega poglobljenega znanja s področja ležajne tehnike, kar podjetju omogoča hitrejšo dobavo visoko kakovostnih ležajev in predvsem vrhunsko podporo strankam. Pomeni tudi, da podjetje Codex ceni in preferira varne prodajne poti in odločno zavrača ponarejene izdelke.

 

Naročite iz zaloge ali pošljite povpraševanje

Našim partnerjem je sedaj omogočeno naročanje Schaefflerjevih izdelkov iz naše zaloge na B2B spletni trgovini Potissimus. Vse stranke, ki še nimajo dostopa do trgovine, se lahko za dostop registrirajo preko obrazca na spletni strani, nam pišejo na info@codex.si ali kontaktirajo Skrbnika ključnih kupcev za svoj trg. Seznam najdete tukaj: Seznam skrbnikov ključnih kupcev.

 

Dobava lastnih blagovnih znamk Codex, Codex Extreme in Codex MSC ter drugih priznanih premium blagovnih znamk, nam omogoča učinkovito svetovanje in zagotavljanje najboljših možnih rešitev za naše stranke glede na njihove potrebe in aplikacije s krajšo dobavo premium znamk kot sta Schaefflerjevi znamki FAG in INA.