Spinning into infinity

Zavezani smo k doseganju najvišje ravni kakovosti, ki je naš glavni cilj pri vsem, kar počnemo. Z nenehnim testiranjem izdelkov, skrbnim izborom dobaviteljev in zanesljivimi prodajnimi storitvami zagotavljamo najboljšo možno kvaliteto, ki je bistvo našega podjetja.

Bearing testing

Kakovost ni naključje

Z uporabo napredne opreme za testiranje in merjenje kot tudi strogim in učinkovitim pregledom kakovosti lahko s popolno sledljivostjo zagotovimo, da je vsaka serija izdelkov, ki vam jih dostavimo, najvišjega standarda kakovosti.

Izvajamo širok spekter preizkusnih in kontrolnih postopkov, povezanih z življenjskim ciklom naših izdelkov. Testiranje izdelkov in pregled kakovosti izvajamo v naših laboratorijih tako v Evropi kot v Šanghaju kjer vključujemo, vendar se ne omejujemo na, dimenzijske, materialne, fizične in funkcionalne parametre.

Naši strogi postopki nadzora kakovosti zagotavljajo, da Codexove znamke vedno ustrezajo vašim zahtevam in da so le-te v skladu z vsemi relevantnimi mednarodnimi standardi.

3-fazni pregled

Zagotavljanje kakovosti se začne s skrbnim izborom naših dobaviteljev in začetno odobritvijo delov v našem laboratoriju v Sloveniji. Vsako dostavljeno proizvodno serijo že v proizvodnem procesu pregledajo naši partnerji, prav tako pa se te pregledajo tudi v našem zunanjem neodvisnem laboratoriju v Šanghaju, kjer se ugotavlja ustreznost in skladnost z mednarodnimi  standardi ali zahtevami specifičnega kupca.

Interni laboratorij

Interni laboratorij v Evropi in laboratorij na Kitajskem nam omogočata, da smo hitri, fleksibilni in odzivni glede na trg in specifične potrebe naših strank. Če imate kakršnekoli posebne zahteve, jih lahko ocenite skupaj z nami ali te meritve izvedemo za vas.

Certifikacija

Implementiran in procesno usmerjen sistemu upravljanja opredeljuje naše zahteve glede kakovosti v skladu z ISO 9001:2015. Poleg tega smo pridobili certifikat za tržno specifične zahteve TSE, kot tudi za pooblaščeni gospodarski subjekt (Authorised Economic Operator – AEO).

Office with employees at Codex seat

Odzivne in zanesljive prodajne storitve

Že več kot 27 let si prizadevamo k uspešnemu grajenju in vzdrževanju dolgoročnih odnosov z našimi cenjenimi strankami. Tukaj smo, da vam pomagamo pri reševanju vaših izzivov in težav.