Spinning into infinity

Zanesljiv in zaupanja vreden dobavitelj ležajev in pogonskih elementov od leta 1993 z več kot 400 distributerji, 160 OEM strankami, v več kot 40 državah in na 5 kontinentih.

Mejniki

Ustanovitev podjetja Codex d.o.o.

1993
.
2003

Ustanovitev Codex znamke

.

Razširitev skladišča na 2000 paletnih mest

2007
.
2008

Lansiranje B2B spletne trgovine Potissimus

.

Odprtje Codexovega laboratorija za kontrolo kvalitete v Šanghaju

2015
.
2017

Razširitev skladišča na 3500 paletnih mest, podjetje zaposluje 29 ljudi

.

Nova poslovna stavba z novimi pisarnami, laboratorijem, povečanje skladišča na 6000 paletnih mest, podjetje zaposluje 37 notranjih in 23 zunanjih sodelavcev.

2019

Kultura

Codex stremi h poslovni kulturi, ki spodbuja iznajdljivosti, fleksibilnost in odzivnost znotraj naših delovnih procesov. Že več kot 27 let skrbno gradimo in vzdržujemo trdne odnose z našimi strankami, dobavitelji, lokalno skupnostjo in našimi marljivimi sodelavci, zato so pozornost, znanje in zaupanje osrednje vrednote naše organizacije. Predvsem pa si stalno prizadevamo za kvaliteto na vseh ravneh našega dela, še posebej naših produktov in servisa.

Skrb za lokalno skupnost

Aktivno prispevamo k razvoju lokalne skupnosti, še posebej v pomurski regiji, kjer nismo le eden izmed najbolj iskanih zaposlovalcev temveč tudi dejavni podpornik lokalnih dejavnosti. Osredotočamo se predvsem na lokalne športne ekipe ter zdravstvene ustanove, za katere skupaj z ostalimi pomurskimi podjetji združimo moči in pomagamo pri nakupu nujne medicinske opreme.